Military Coaching

Välkommen hit.

Genom att du sitter och läser detta så har du tagit första steget mot att öka din fysiska prestationsförmåga. Du har medvetet tagit ett beslut att undersöka om den här tjänsten kan vara precis det du söker, och därmed har resan börjat. Den tjänst du nu tittar på är annorlunda jämfört med nästan allt annat du hittar på nätet. Den här tjänsten lägger inget fokus på viktnedgång, större muskler eller andra estetiska mål. Dessa är bara positiva bieffekter av det vi fokuserar på.
Nämligen att öka din fysiska prestationsförmåga. 

Under årens lopp har vi genom den här tjänsten hjälpt människor nå sina mål. 
Mål som till exempel handlat om att komma i form inför sin grundläggande militära tjänstgöring, bli jägarsoldater, klara brandmans-tester, klara sitt första OCR-lopp eller liknande prestationer.

Så, vilket är ditt mål?


Sagt om Military Coaching

"Verkligen värt pengarna"

Adrian Boström

"Är riktigt nöjd med tjänsten Military Coaching. Professionellt upplägg och knivskarp individanpassning som har givit mig riktigt fina resultat."

Jens Löfqvist

"Jag är super nöjd med tjänsten Military Coaching! Utmanande och roligt träningsupplägg och en mycket kunnig och inspirerande coach! Jag är så nöjd och har fått så bra resultat att jag kör på med en omgång till!"

Åsa Norberg

Tjänsten innehåller:

  • 4 veckors träningsschema framtaget för just Ditt mål.
  • 1st Testvecka innan och 1st testvecka efteråt.
  • Veckovis uppföljning.
  • Löpande kontakt med din Coach.
  • Fullt fokus på prestation och ökad förmåga.

Vad innebär och innehåller tjänsten?

Med tjänsten Military Coaching så vill jag erbjuda dig en tjänst där du får högklassig vägledning av en erfaren Coach som specialiserat sig på att öka klienters prestationsförmåga. En tjänst där du inte behöver skriva upp dig på långa abonnemang eller betala konstiga serviceavgifter.
En tjänst där du får det du betalar för helt enkelt.

Tjänsten fokuserar enbart på att öka din fysiska prestationsförmåga. Vi bryr oss inte om Före/Efter-bilder eller siffror på vågen. Det enda vi mäter är hur mycket du förbättrat dina resultat och därmed kommit närmare ditt mål. Allt annat är estetiska fördelar av det jobb du har lagt ner.

När du köper tjänsten skriver du automatiskt upp dig som vår klient. Ditt köp är giltigt i 365 dagar från köptillfället. Du kommer få ett frågeformulär skickat till dig där du kommer få fylla i ett antal uppgifter, varav den viktigaste är att du kommer få redogöra för ditt mål. Detta mål kommer du få bryta ner enligt modellen “SMART” för att plocka fram ditt första realistiska delmål i resan mot det stora målet.

Detta formulär kommer du sedan skicka in till oss, och efter att ha läst igenom det så kommer vi återkomma till dig med eventuella frågor samt ett första utkast på ett schema som kan hjälpa dig nå ditt första delmål. Schemat kommer vara 4 veckor långt, plus en testvecka innan och en testvecka efter för att kunna utvärdera resultat.

Tillsammans med detta mail så kommer du även få ett rapporteringsformulär där du fyller i dina resultat under veckan. Detta formulär kommer du sedan skicka in varje söndag för uppföljning och utvärdering.