GUN-EX STRENGTH & POWER FOUNDATION COURSE

Det är med stolthet jag presenterar en av de mest unika och populära internationella utbildningarna inom Battleropes och Motståndsträning!

Vad är Gun-Ex Training System?

Gun-Ex Training System kombinerar HIIT konceptet och funktionell träning genom att använda slitstarka och högkvalitativa Battleropes.  Dessa Battleropes består av en inre elastisk kärna av naturgummi skyddad av ett yttre hölje av ballistiskt nylon(Cordura). Med dessa Battleropes kan du ta det bästa från traditionell Battlerope-träning och kombinera det med Motståndsträning för maximal effektivitet.

Gun-Ex Training System går att använda utomhus och inomhus, i solsken eller regn. På gräs eller Betong. Oavsett var du använder dem så kommer de leverera. Genom sitt yttre skikt av ballistiskt nylon så klarar de av att utsättas för de hårdaste förhållandena utan att gå sönder. Om de blir smutsiga tvättar du dem enkelt med vatten.

Vad ingår i utbildningen?

I den här utbildningen så kommer du, förutom att du får bekanta dig med Gun-Ex Training System, lära dig grunderna i användandet av Battleropes och Motståndsträning. Vi kommer börja med de grundläggande rörelserna och sedan visa hur man med dessa som bas kan skapa över 500 olika övningar!

I detta så kommer vi även gå igenom grunderna inom HIIT(High Intensity Interval Training), coaching, timing, olika format, hur man kan förbereda träningspass, hur man väljer rätt förutsättningar för rätt klient.

Under kursens gång kommer du lära dig:

  • Att övningar med Battleropes är väldigt sammanlänkade med varandra. Lär dig flödet och skapa dina egna övningar.

  • Att öka din förståelse kring fundamentala rörelser för underkroppen vid användning av elastiska motståndsband och även skapa dina egna övningar genom att förändra förutsättningarna i varje övning.

  • Användandet av elastiskt motstånd och hur olika kraftvektorer kan påverka detta.

  • Att göra en övning enklare och svårare för att på så sätt anpassa den efter just din klients förutsättningar.

  • Att identifiera vilken övning som behövs beroende på vilka muskler du vill komma åt eller vilken funktion den ska ha på människokroppen.

  • Grunderna och användandet av stabila och mindre stabila grundställningar.

  • Och mycket mycket mer!

Kursinformation:

Just nu finns det inga kurser planerade. För mer information kontakta [email protected]