Crossops OPP

Operational Physical Preparation

Träningsmanualen för dig som vill förbättra din fysiska prestationsförmåga. 

Från de franska specialstyrkorna och interventionsstyrkorna kommer Crossops "Operational Physical  Preparation" (OPP). En ultraeffektiv metod för att uppnå en utmärkt nivå av fysisk prestationsförmåga.

Anpassad efter målen och begränsningarna för dem som behöver kunna leverera effekt i fältet och samtidigt måste förbli operativa har detta innovativa koncept etablerat sig som referensen inom området för fysisk förberedelse med fokus på effektivitet.

Efter den första boken om ”fysisk förberedelse av operativa enheter” 2013 och den andra boken som presenterade en ”metod för operationell fysisk förberedelse” 2015  som såldes i mer än 17 000 exemplar lanserade Team CrossOps sitt tredje verk 2017.

Passen är mellan 15 till 45 minuter långa, vilka du genomför efter egen förmåga, ensam eller i grupp, var som helst och när som helst, med liten eller ingen utrustning.

"OPP", som är utformad av professionella instruktörer och operatörer med mångårig erfarenhet, hjälper dig att förbereda dig inför de mest krävande operativa förutsättningarna. Detta gör att du kan nå din bästa nivå av fysiskt tillstånd, oavsett om du är militär, polis,  räddningspersonal eller om du är en atlet som vill nå din fulla potential.

Träna som professionella operatörer för att utveckla din förmåga att möta utmaningarna i vardagen!

I denna nya utgåva erbjuder Team CrossOps dig mer än 700 träningspass, råd om utbildning, näring och mental förberedelse. Sektioner speciellt designade för specialiserade enheter i olika miljöer, samt en del där du själv kan designa ett oändligt antal personliga sessioner.