Öka dina chanser att lyckas, kontakta oss idag.

Pris:

I ett paket ingår följande:

- 10 Veckors unikt anpassat träningsprogram

- Veckovis uppföljning med möjlighet till korrigeringar

- Möjligheten att ställa frågor om det är några oklarheter under veckorna.


Pris: 1500kr inkl moms.

Military Coaching

kom i form inför din militära tjänstgöring

Jag minns fortfarande när jag började min värnplikt. Ung, ofokuserad och framförallt direkt fysiskt oförberedd inför de strapatser jag skulle komma att utsättas för.

Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag lagt ner mycket tid på träning innan jag för första gången hämtade ut min uniform.


Det här kan du slippa. Med flera års erfarenhet inom Försvarsmakten så har jag möjligheten att erbjuda dig möjligheten att anpassa din träning utefter det du kommer uppleva. En vanlig Personlig Tränare eller Coach har sällan kunskapen om vad som egentligen krävs för att bli en god soldat, men jag vet och jag kan ge dig den kunskapen.


Du ger mig informationen om vilken tjänst du är intresserad av/blivit placerad på och jag bygger ett träningsschema utefter kraven som kommer ställas på dig samtidigt som jag anpassar det efter dina specifika förutsättningar.


Så hur går det hela till då? Jo, efter att du kontaktar mig och anmäler ditt intresse så skickar jag ut ett kortare formulär där du får uppge saker som t.ex var du ska/vill tjänstgöra, din fysiska förmåga idag, om du har några skador osv.

Efter att jag fått detta så läser jag igenom det och återkommer antingen med kompletterande frågor eller med ett förslag på upplägg. Om du accepterar det så förbinder du dig då också till att betala summan här nedanför.

Jag bygger sen ihop ett träningsschema till dig som du sedan självklart följer till punkt och pricka. Vi har veckovisa uppföljningar och korrigerar upplägget om det behövs.


Så, har du det som krävs för att komma i form inför din tjänstgöring? 

Skicka in din information här nedan så hör jag av mig!

/Johan